Saturday, November 12, 2011

Kõrvitsa-hakklihavorm

Vaja läheb: 
700–800 g puhastatud kõrvitsat
400 g hakkliha
1 sibul
1 punane paprika
1 suurem tomat või peotäis kirsstomateid
100 g riivitud juustu
2 muna
1 kl piima
soola, värskelt jahvatatud musta pipart, soovi korral ingverit.
Valmistamine: Prae hakitud sibul, ribastatud paprika, tükeldatud tomat ja hakkliha kergelt läbi, maitsesta. Lõika kõrvits 1,5–2 cm paksusteks viiludeks, hõõru kõrvitsaviilud kokku ingveriga. Kata vormi põhi kõrvitsaviiludega. Tõsta kolmandik praetud hakklihasegust kõrvitsaviiludele ja jätka vormi täitmist (pealmiseks kihiks jäägu kõrvits). Kalla üle muna-piimaseguga, riputa peale riivjuustu. Küpseta vormirooga 200-kraadises ahjus 30 minutit. Lase tõmmata 15-30 minutit.


Head isu!

No comments: