Tuesday, February 16, 2010

Kohupiima- virsikukook

Taigen:
125 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
1 tl Küpsetuspulbrit

Täidis:
250 g kohupiima
250 g hapukoort
1 dl suhkrut
2 muna
2 sl tärklist
1 suur purk virsikukompotti

Tee nii:
1. Vahusta toasoe või suhkruga
2. Lisa muna, jahu ja küpsetuspulber.
3. Suru tainas 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele.
4. Küpseta ahjus 200°C juures 10 minutit.
5. Nüüd lao virsikud põhjale (virsikupoolikud)
6. Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim ja hapukoor ning kõige lõpuks tärklis.
7. Vala segu virsikutele ja küpseta veel 30 minutit.

Head isu! :)

No comments: